Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României

0

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari.

 

Sepsi a mai jucat finala Cupei în 2020, când a fost învinsă de FCSB, scor 1-0.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ştefănescu ‘22, ’38. Pentru FC Voluntari a înscris Dumitrescu de la Sepsi, în minutul 90+5, în propria poartă.

La meci au asistat 8.128 de spectatori.

Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat joi seară, după câştigarea Cupei României, că jucătorii săi merită total acest trofeu.

“A fost o seară foarte frumoasă. Echipa a jucat bine mai ales în prima repriză şi acolo s-a decis meciul. Am făcut un meci perfect în prima repriză. Vreau să felicit tot staful, pe toţi băieţii, au făcut un lucru extraordinar. Băieţii merită total cupa. S-a terminat sezonul într-o manieră extraordinară. Primul loc în play-out şi Cupa e foarte frumos. Obiectivul va fi play-off-ul cel puţin. După ne gândim la mai multe. Va fi foarte greu următorul sezon”, a spus Bergodi.

El a vorbit şi despre faptul că la începutul lunii şi-a prelungit contractul: “În zece minute ne-am înţeles pentru prelungire. Am văzut un grup unit, cu spirit de grup, se joacă bine, îmi place estetic să jucăm bine”.

Marius Ştefănescu a declarat că penttru Sepsi a fost o seară magnifică. “Suntem foarte fericiţi. Am mai fost acum doi ani în finală, mă bucur foarte mult. A fost seara perfectă. Cu siguranţă am salvat acest sezon. Cred că în seara asta am reuşit să salvăm sezonul de tot”.

FCSB vrea să joace în Ghencea

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele