Sever Dron: „Jocul Simonei Halep este depășit. Nu o mai poți da ca exemplu copiilor” (AUDIO)

0

Românul care i-a antrenat pe Guillermo Vilas, Henri Leconte sau Virginia Ruzici, a comentat la Sport Total FM jocul din ultima perioadă al Simonei, care a ratat dramatic calificarea în finală la Birmingham, dar și colaborarea ei cu Patrick Mouratoglou.

Directorul tehnic al Federației Române de Tenis, Sever Dron crede că jocul lui Halep este depășit și spune că tenisul acesteia nu mai poate fi dat exemplu pentru generația tânără, care ar trebui să învețe mai degrabă de la jucătoare precum Swiatek, Jabeur sau Badosa:

Săptămâna trecută am făcut un stagiu de tenis cu copiii în care erau învățăminte de la Roland Garros, unde am adus o mulțime de documente și ce cred eu despre Roland Garros, iar una dintre concluzii era că jocul Simonei Halep este depășit. Nu mai putem da exemplu copiilor să joci ca Simona Halep, chiar dacă din punct de vedere al rezultatlor și al țării este idolul lor, ei nu mai pot să ia exemplul. Trebuie să dai exemplu pe Swiatek, Jabeur, Badosa. Ele iau mingea repede, joacă un tenis mai complet, cu scurte, cu incursiuni la fileu, nu mai vorbesc de serviciu care ste foarte bun. Simona nu știu cât mai are posibilitatea de a se schimba ea ca să vină și să joace un tenis mai modern. Tenisul ei a început să fie depășit din păcate”, a declarat Sever Dron.

În legătură cu colaborarea dintre Simona Halep și antrenorul Patrick Mouratoglou, Sever Dron a declarat: „Eu am părerea mea despre relația asta, cred că e o relație de circumstanță. Simona căuta pe cineva care să o înțeleagă, după părerea mea Mouratoglou nu este un antrenor. El știe să vorbească în public, să surâdă, să se ocupe de academia lui. Din relația asta, cred că Mouratoglou iese mai câștigător, se arată mult, a fost și la Cluj și prin alte părți. Nu știu ce se întâmplă mai departe. Serena i-a și dat peste nas puțin că vine la Wimbledon cu un alt antrenor. Eu nu cred în această relație, îmi pare rău să o spun și pentru Simona, dar e prea de fațadă. Prea mult se vorbește, se discută, nu știu cât se lucrează. Aici n-am de unde să știu firește, că nu sunt acolo”.

Întreaga discuție poate fi ascultată mai jos, lângă link-ul către articolul original:

https://sptfm.ro/sever-dron-jocul-simonei-halep-este-depasit-nu-mai-poti-da-exemplu-copiilor-sa-joace-ca-ea/

Răspunsul Simonei Halep
Răspunsul Simonei Halep

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele