Cele patru sezoane au astăzi un nume, L’AtelierCouture

0
- Reclama -

O notă suavă de pastel care duce gândul la renaştere, puritate, primăvară; o culoare vibrantă combinată cu un machiaj puternic, duc gândul la serile călduroase de vară; culorile reci accentuează frumuseţea frunzelor căzute toamna, iar toate acestea alăturate unei culori metalizate precum silver-ul sau gold-ul, sfârşesc împreună un ciclu armonios al celor patru anotimpuri din an.

Aşa încheie L’AtelierCouture fiecare an, armonios. Însă, pentru noul sezon, designerul acestui brand, Loredana Ciangău, a pregătit un concept ce speră că va detrona stereotipurile modei.

“Pentru primăvara acestui an, am pregătit accente puternice de culoare şi compoziţie, inspirate din arta rusă şi indiană. Îmi place mult să mă joc cu texturile şi culorile, aşa că voi risca aducând în colecţia mea culori ca Pink Fuchsia, Primrose Yellow, verde Kale şi texturi ca borangicul, mătasea sau inul”, declară Loredana Ciangău, creator L’AtelierCouture.

Inspiraţia colecţiei de primăvară-vară 2017 a Loredanei a venit după ce creatoarea şi-a dat seama că  este important ca o femeie să poarte culori puternice şi îndrăzneţe, pentru că ele influenţează starea de spirit a unei persoane.

“Mi-am dorit să pot aduce un plus de aer contemporan în colecţiile mele, aşa că am ales culori metalice şi îndrăzneţe pentru sezonul trecut. Acum, însă, am simţit că trebuia schimbat ceva să pot ajunge la sufletul tuturor femeilor. De-a lungul anilor am descoperit că felul în care te îmbraci nu-ţi conferă doar o stare de bine, ci şi încredere în forţele proprii. Pentru femeia secolului nostru este important să fie stăpână pe situaţie şi să emane energie pozitivă de fiecare dată când iese în lume. O femeie îmbrăcată bine, va fi întotdeauna o femeie de succes”, spune creatoarea L’AtelierCouture.

“Colecţia Purity a sezonului primăvară – vară înseamnă peste 1200 ore de muncă”

Colecţia Purity care va fi prezentată la sfârşitul lunii aprilie, în cadrul festivalului Spring Gala by Alin Gălăţescu, conţine 20 piese vestimentare, dintre care 15 sunt doar rochii. Pentru noua colecţie au fost folosiţi peste 30 metri de in, 60 bornagic de mătase şi încă 50 metri de mătase, asta doar în primele două luni.

Investiţia noii colecţii depăşeşte 25 de mii de lei şi asta după doar 2 luni de la începerea producţiei ei.

- Reclama -

Noua colecţie m-a făcut să depăşesc cu mult bugetul pe care mi l-am propus, asta pentru că mi-am dorit să aduc material de calitate din afara ţării. Fiind destul de elaborată, colecţia Purity a sezonului de primăvară-vară 2017 a însemnat, până în acest stadiu, peste 1200 ore de muncă”, mai spune Loredana Ciangău.

Ca oricare alt artist şi Loredana are o piesă preferată din noua colecţie ce e pe cale să se lanseze, o salopeta maxi din borangic ale cărei detalii sunt croşetate cu motive româneşti şi pe care o puteţi admira şi la festivalul din 27 aprilie.

“Iubesc salopeta din borangic cu detalii româneşti croşetate, pentru că îmi creează o stare de bine şi mă face să fiu mândră de originile mele. Cei drept, pentru crearea ei am întâmpinat câteva obstacole. Salopeta avea o formă pe schiţă, iar după multele modificări aduse, în funcţie de starea mea de spirit din ziua respectivă, am reuşit să o transform astfel încât acum transmite o nebunie de mesaje”, povesteşte Loredana.

“Purity” este dedicată tuturor femeilor cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani care îşi doresc să se simtă sofisticate şi elegante în orice moment important din viaţa lor sau al familiei lor.

De unde se pot procura creaţiile L’AtelierCouture

Produsele L’AtelierCouture se pot achiziţiona, deocamdată, doar din Oneşti, adresa str. Oituz, nr. 16,  sau telefonic la numărul: 0756609740, iar în ţară colaborăm cu magazine din Cluj, Baia Mare şi Constanţa. În luna iunie a acestui an, toate creaţiile vor fi disponibile şi pe o platformă online, iar în curând L’AtelierCouture va avea un showroom şi în Bucureşti. Facebook: @ateliercouture.ro

“În showroomul L’AtelierCouture se pot găsi peste 50 modele de rochii pentru diferite ocazii. Uşile magazinului sunt deschise de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00, pentru toate admiratoarele de frumos. Acolo vor găsi cele mai bune sfaturi în ceea ce priveşte stilul vestimentar pe care trebuie să-l adopte”, încheie Loredana Ciangău.

Acestea fiind spuse, toţi admiratorii bunului gust şi al calităţii sunt aşteptaţi la festivalul Spring Gala by Alin Gălăţescu, din 27 aprilie, pentru a descoperi întreaga colecţie marca L’AtelierCouture într-un cadru de vis.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele