Siegfried Mureșan: Dăncilă a spus că merge la New York, dar a mers la New Jersey

0

Siegfried Mureșan spune că pe Viorica Dăncilă a mers la New York dar a fost primită doar primarul celui de-al doilea oraș ca populație din statul vecin, New Jersey. Dacă ar fi venit la București un prim-ministru al altei țări, l-ar fi primit primarul din Pantelimon.

„Viorica Dăncilă se află într-o vizită în Statele Unite ale Americii. A aterizat la New York. Nu s-a întâlnit cu Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Nu s-a întâlnit la New York nici cu guvernatorul statului New York, nici cu primarul general al orașului. A trebuit să meargă în statul New Jersey, stat învecinat, pentru a o primi cineva. Însă nu a primit-o nici măcar guvernatorul statului respectiv, nici măcar primarul celui mai mare oraș, ci doar primarul celui de-al doilea oraș ca populație”, a scris Mureșan pe pagina sa de Facebook.

Citește și Dăncilă merge ăn SUA la o altă cameră de comeț decât cea oficială: Camera de Comerţ Americană în România

Europarlamentarul liberal spune că „e ca dacă în Romania ar veni în vizită prim-ministrul unei alte țări și nu ar fi primit nici de președintele României, nici de prim-ministru, nici de primarul general al capitalei, nici de prefectul capitalei, nici de președintele Consiliului Județean Ilfov, nici măcar de primarul orașului Voluntari, cel mai mare oraș din județul Ilfov, ci doar de primarul orașului Pantelimon, al doilea oraș ca populație din județul Ilfov”.

„Ne-am da cu toții seama că este o problemă cu acel prim-ministru”, încheie Siegfried Mureșan.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele