Sighiartău se laudă că a luat bani de la Nuclearelectrica pentru un spital din Bistrița

1.000.000 de lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru dotarea cu paturi şi saltele

0

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a anunţat o donaţie de un milion de lei, din partea companiei Nuclearelectrica pentru Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

 

Cu alte cuvine, deputat plătit de români, de toți românii, se laudă că au plecat bani de la o companie de stat, adică tot a românilor, spre un spital din zona în care Sighiartău primește voturi. Deci, deputatul mulțumește Guvernului său că a pus tunurile pe o companie de stat să dea bani unde vrea el. Asta, dacă nu e penal, e oricum total imoral. Poate că nu e chiar așa, dar poate părea chiar și trafic de influență.

Sighiartău face un joc de glezne demn de politruci, oamenii care populau spațiul public din jurul comuniștilor din zona Ion Iliescu.

Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

Banii ar urma să fie utilizați pentru dotarea spitalului cu paturi şi saltele.

„Am reuşit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru dotarea cu paturi şi saltele pentru buna funcţionare a spitalului în perioada următoare. Vreau să mulţumesc Guvernului, Ministerului Economiei şi în mod special Companiei Nuclearelectrica pentru această donaţie. Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant şi să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni şi sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privinţa pandemiei”, a transmis Sighiartău, prin intermediul contului său de Facebook.

Deputatul liberal a mulțumit personalului spitalului și tuturor celor implicati în actul medical în judeţul Bistriţa-Năsăud, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele