Simion, AUR, este bucuros că Orban a demisionat și că au încă 15 mii de noi adepți

0

15.000 de români s-au înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor, în urma apelului lansat luni de liderii formaţiunii, declară marţi copreşedintele AUR, George Simion. Copreședintele AUR s-a declarat bucuros de faptul că premierul Ludovic Orban a demisionat, precizând că AUR nu va face parte din vreo schemă de guvernare.

 

„15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în AUR, singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu”, se precizează într-un comunicat al AUR transmis.

Vezi și Cine sunt cei trei lideri AUR: Simion, Târziu, Tănasă

Potrivit sursei citate, AUR face un apel la românii care nu sunt reprezentaţi politic să se alăture partidului care a obţinut „peste 500.000 de voturi” la alegerile parlamentare, însă subliniază că a fi membru al acestei formaţiuni politice presupune „sacrificiu pentru ţară, nu angajarea într-un post călduţ”.

”AUR doreşte să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele şi se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acţiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenţia tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Ţară, nu angajarea într-un post călduţ sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreşedinte AUR”, mai precizează aceeaşi sursă.

AUR va avea în Parlament 46 de senatori şi deputaţi, conform aceleiaşi surse.

AUR vede ”dezastru” la vot în Diaspora

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat luni seară că se bucură de faptul că premierul Ludovic Orban a înţeles să-şi dea demisia, precizând că formaţiunea sa nu face nicio coaliţie la guvernare.

„Nu facem nicio coaliţie la guvernare, sunt oameni buni care merită să conducă România, numele vehiculate până acum pentru postul de prim-ministru nu ne satisfac. Parlamentarii AUR nu vor vota cu aceşti indivizi, aşteptăm din partea forţelor politice clasate pe locul I, II şi III să vedem care sunt opţiunile asumate oficial (…). Ne bucurăm că premierul Orban a înţeles să-şi asume rezultatele pentru guvernarea dezastruoasă şi, aşa cum i-am cerut şi noi ieri, şi-a dat demisia”, a afirmat Simion într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că primul lucrul pe care îl vor face parlamentarii AUR va fi să schimbe legile electorale, calificând drept „dezastruos” modul în care a fost organizat procesul de vot în diaspora.

Citește despre Casoteca.ro/magazin/produs/purificator-de-aer-plasmacluster-kc-d40euw-copiaza-copiaza

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele