”Achiziție” în PNL: Deputatul rusofil Matei Dobrovie, care a demisionat din USR din cauza referendumului privind redefinirea familiei

0

Deputatul Matei Dobrovie, care a demisionat luna trecută din USR, a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că va activa în grupul parlamentar al PNL.

„Vă anunţ că începând de astăzi activez ca deputat independent în cadrul grupului PNL”, a precizat Dobrovie.

În 4 octombrie, deputatul Matei Dobrovie a anunţat că demisionează din USR, acuzând faptul că partidul a fost „deturnat” de un grup care „a folosit o temă sensibilă, divizivă, cea a familiei, pentru a prelua puterea”. Dobrovie a susţinut atunci că USR s-a poziţionat împotriva referendumului şi iniţiativei cetăţeneşti privind familia, care a fost declarată constituţională.

Dobrovie este președintele unei delegații parlamentare care reprezintă România la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (AIO), un organism internațional care cuprinde parlamentari din toate țările ortodoxe – și care, cel puțin după organigrama organelor de conducere, pare controlat de Rusia.

Citește și Iordache, acuzat că a recidivat cu un gest obscen în ședința conducerii Camerei Deputaților. Ținta, deputatul PNL Raluca Turcan

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele