Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc! Cei doi au semnat astăzi actele

0

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au divorțat cu câteva zile înainte de a împlini un an de căsătorie.

Cei doi urmau să se cunune religios în noiembrie, însă nu vor mai face acest pas. La doar o zi după ce omul de afaceri a confirmat despărțirea, Halep și Iuruc au semnat actele de divorț la un cabinet de avocatură din centrul Bucureștiului.

Potrivit Prosport, Simona Halep a ajuns însoțită de șoferul său, în timp ce Toni Iuruc a sosit singur pentru a-și pune semnătura pe actele care-l va separa definitiv de jucătoarea de tenis.

Toni Iuruc ar fi luat o hotărâre importantă, după despărțirea de Simona Halep. Aflat la al treilea divorț, potrivit Fanatik, omul de afaceri nu vrea să se mai căsătorească niciodată.

”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc miercuri, potrivit sursei citate anterior.

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, în presa internațională. ”Dublă greșeală!”

Publicațiile din lumea întreagă au tratat subiectul, toate fiind siderate de o astfel de decizie, mai ales că nimic nu anunța ”furtuna” din familia Halep.

”Halep a anunțat că divorțează de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Peste tot circulă materiale triste care spun că Simona Halep urmează să divorțeze de soțul ei miliardar Toni Iuruc. Se pare că despărțirea este consensuală.

Simona și Toni s-au cununat în urmă cu mai puțin de un an în urmă, pe 15 septembrie 2021”, au titrat cei de la tennistonic.com.

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, în presa internațională. ”Iuruc, un machidon care a mai fost căsătorit de două ori înainte”

Și cei de la Tennis au preluat subiectul.

”Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța după aproape un an de mariaj. Iuruc a confirmat despărțirea unei publicații românești, deși fostul număr 1 mondial nu a comentat încă.

Numind-o o decizie reciprocă, Iuruc a mai precizat că separarea va avea loc ’în cel mai civilizat mod posibil’, conform unei declarații din presa română”.

”Simona Halep și soțul miliardar Toni Iuruc vor divorța la un an după căsătorie. Campioana de la Wimbledon, Simona Halep, s-ar fi despărțit de soțul ei miliardar la mai puțin de un an de la nunta lor.

Iuruc, un machidon care fusese căsătorit de două ori înainte de a începe relația cu Halep în 2018, a confirmat despărțirea reporterilor români. ’Am decis împreună cu Simona să ne despărțim’, a spus el.

’Nu mai insistați, este ultima mea apariție publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod posibil. Multumesc pentru intelegere’, a mai spus Toni”, au tritrat și cei de la News.

”Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”, au titrat și britanicii de la Express.

”Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”, au scris și cei de la firstsportz.com.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele