Simona Halep poate să câștige orice Grand Slam

0
Simona-Halep
Simona-Halep
- Reclama -

Cu doar o zi înainte de începutul primului turneu de Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, un fost antrenor al Simonei Halep spune că aceasta poate câștiga orice competiție din lume.

Primul antrenor al constănțencei, Firicel Tomai, este de părere că doar o singură jucătoare o poate învinge pe fosta sa elevă, și anume numărul 1 mondial, Serena Williams

„Simona poate să câștige orice Grand Slam la care joacă. Sigur că rămâne de vazut ce face și cum se desfășoară Serena Williams, care este încă hotărâtă și vrea să mai joace. În rest, nu văd ca alte fete să o poată bate pe Simona”, a spus Firicel Tomai, citat de Dolce Sport.

Fostul antrenor al Simonei Halep: „Fetele noastre preferă zgura”

Fostul antrenor al Simonei Halep crede că, deși România are șase reprezentante pe tabloul principal de la Melbourne, tenismenele noastre nu vor avea parte de meciuri ușoare, deoarece preferă zgura ca suprafață.

„România concurează cu țări destul de dezvoltate din punctul ăsta de vedere, cum sunt Rusia sau Franța. Eu zic că fetele preferă mai mult zgura și vor avea totuși o misiune dificilă în Australia. Eu le urez să aibă un parcurs cât mai bun”, a subliniat antrenorul.

- Reclama -

Pe langă Halep, în primul tur vor mai juca Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cârstea, Patricia Tig și Ana Bogdan.

Simona Halep dă startul Australian Open 2017 în această noapte

Simona va lua startul la Australian Open 2017 în această noapte, începând cu ora 02:00 când o va întâlni pe Shelby Rogers.

Singura întâlnire directă dintre cele două datează de la Us Open 2015, când Simona Halep s-a impus în fața acesteia.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele