Simona Halep: Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil

0

Simona Halep spune că se va vaccina împotriva coronavirus atunci când va putea, după cum se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii.

 

Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală, se arată în mesaj.

”Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep.

Vezi și Simona Halep vs. Daria Kasatkina și Halep în setul secund

”Cu toţii noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, mai scrie în postarea ministerului.

Pe 31 octombrie, Simona Halep anunţa că a fost testată pozitiv la COVID-19 şi că are simptome uşoare. Campioana de la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019) preciza pe 9 noiembrie că e sută la sută recuperată după infecţia cu coronavirus.

Citește și Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele