Sinaia a rămas fără curent electric, din cauza viscolului

0
- Reclama -

Toată stațiunea montană a rămas fără electricitate vineri, din cauza unui copac care a căzut pe o linie de înaltă tensiune, iar Spitalul din oraș a funcționat cu generatoare pe motorină.

Tot județul Prahova este sub cod porocaliu de ninsoare, iar primarul stațiunii Sinaia, Vlad Oprea, a anunțat că tot orașul, inclusiv Spitalul, a rămas fără curent electric în timpul zilei de vineri:

Absolut tot orașul a rămas fără curent. Acest lucru se întâmplă din cauza celor de la Electrica, care nu înțeleg să introducă în subteran cablurile, mai ales de alimentare, astea mari. Primăria, din buget propriu, a introdus în subteran cablurile în zona centrală, la fel avem tot cartierul Furnica, cel mai vechi din oraș, 54 de străzi, introducem în subteran și ei nu vor să ia în primire lucrarea. Pur și simplu nu vor. Uite ce se întâmplă, că asta s-a întâmplat: a căzut un copac pe o linie de înaltă tensiune. Cablurile trebuie să fie în subteran mai ales într-un oraș de munte ca Sinaia. Asta se întâmplă: se pune chiciură pe cabluri, se rup, cad copaci”, a declarat edilul.

Totodată, Vlad Oprea a spus că nu au fost probleme în privința alimentării spitalului cu energie electrică, fiindcă generatoarele au intrat imediat în funcțiune.

La ora când Sinaia a rămas fără curent, 38 de pacienți erau internați în spitalul orășenesc.

- Reclama -

Până la urmă, s-a reluat alimentarea cu energie electrică în Sinaia în jurul orei 19:00.

Amintim, județul Prahova este sub atenționare cod portocaliu de ninsori abundente, cel puțin până duminică.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele