Sindicatul Europol, atac la prim-ministrului Florin Cîţu

0

Sindicatul Europol lansează sâmbătă, pe pagina de Facebook, un atac la adresa prim-ministrului Florin Cîţu, întrebându-se dacă acesta ştie ce înseamnă să fii un poliţist bun, replica sindicaliştilor fiind că ”habar nu are”.

 

Sindicatul prezintă cazul unui poliţist cu trei copii care a intervenit pentru a salva persoanele aflate într-o maşină cuprinsă de flăcări.

„Să mai huiduim un poliţist, un bugetar! Ştie domnul Câţu ce înseamnă să fii un poliţist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are! De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliţie Rusu Constantin şi-a onorat jurământul depus, acela de a pune vieţile altora mai presus de viaţa lui, cu lacrimi ascunse şi cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată!”, scriu sindicaliştii.

Ei afirmă că poliţistul Constantin Rusu a salvat vineri două vieţi.

Vezi și Șeful Poliție Române a intrat în colimatorul sindicaliștilor Europol

”„ observat o maşină care luase foc pe o stradă din Municipiul Roman, a intervenit imediat, a scos două persoane din autoturism, a blocat circulaţia, evitând astfel propagarea incendiului şi la alte maşini. Putem spune că mai multe vieţi a salvat poliţistul Rusu Constantin. Ca el sunt foarte mulţi. Niciodată, vreun ministru, prim-ministru, etc nu vor putea să le ia poliţiştilor adevăraţi sentimentele de mulţumire sufletească şi bucurie, care apar atunci când… prelungeşti o viaţă!”, afirmă reprezentanţii Europol.

Ei consideră că poliţiştii nu merită să le fie demnitatea călcată în picioare ”de nişte politicieni de hârtie care nu-şi doresc decât să slăbească puterea poliţiştilor”.

”Constantin Rusu este imaginea adevărată a Poliţiei Române, nu ce încearcă conducătorii vremelnici, manipulatori, perfizi şi laşi să ne arate!”, conchide Europol.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, la începutul acestei luni, că poliţiştii au ieşit la protest şi erau supăraţi în stradă, însă în această perioadă nu a văzut ca aceştia să spună ceva despre cazul de la Oneşti, referindu-se la lipsa de acţiune a poliţiei, rezultatul fiind că un bărbat de 68 de ani a sechestrat şi apoi a ucis doi muncitori. Premierul a adăugat că este necesară o reformă în Poliţia Română, precum şi a statului din temelii, în toate cotloanele sale.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele