Sistemul de Semaforizare Inteligentă din Capitală, un milion de euro prin PNNR

0
- Reclama -

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că a mai făcut un pas în procesul de modernizare şi extindere a Sistemului de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS), după ce a fost aprobată cererea de finanţare, prin PNRR, în valoare de 1 milion de euro, pentru etapele a doua şi a treia ale acestui proiect.

 

”Am mai făcut un pas în procesul de modernizare şi extindere a Sistemului de Semaforizare Inteligentă din Capitală (BTMS). A fost aprobată cererea de finanţare, prin PNRR, în valoare de 1 milion de euro, pentru etapele a doua şi a treia ale acestui proiect. Această sumă se adaugă celor 11,5 milioane de euro obţinute anul trecut împreună cu primăriile de sector pentru prima etapă, cea care vizează modernizarea şi reconfigurarea a 85 de intersecţii”, spune primarul într-o postare.

Papa a criticat, din nou, războiul din Ucraina

Nicuşor Dan afirmă că ”cea de a doua etapă presupune modernizări aferente Centrului de trafic existent, software şi hardware, iar cea de a treia – modernizarea a aproximativ 185 de intersecţii existente, incluse în sistemul actual BTMS, dar aflate în diverse stadii de degradare”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele