Șoferița care a omorât doi copii într-un accident de circulație în București a fost reținută

1
- Reclama -

Șoferița care a omorât doi copii într-un accident de circulație în București a fost reținută pentru 24 de ore. Femeia consumase alcool. Conform unor surse judiciare, rezultatul testelor efectuate de INML ar fi de 0,6 alcoolemie.

 

„Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str. Mențiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări:

În baza probatorului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus masura reținerii pentru 24h față de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unității de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv.

Vezi și Daniel Chițoiu, apropiat al lui Tăriceanu, a accidentat mortal doi oameni pe Dealul Negru. Replici CT Popescu, Titi Aur, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Agenților de Poliție

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului”, se arată în comunicatul Poliției.

- Reclama -

Evenimentul inițial

În noaptea de sâmbătă spre duminică nu a putut da explicații procurorilor și a fost lăsată liberă, pe motiv că era bătută și în stare de șoc.

Între timp, au apărut imagini de pe o camera de supraveghere care arată cum autoturismul a intrat în plin în cele două fete care stăteau pe trotuar. Imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

La audieri, șoferița le-a spus polițiștilor că nu conduce foarte des și că a încurcat pedalele după ce a strănutat de două ori și a închis ochii.

Anchetatorii nu au putut-o testa cu fiola pentru că femeia are probleme medicale, însă i-au luat sânge și așteaptă rezultatul de la IML.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele