Sonja lansează single-ul “Don’t Say Goodbye”

0
Sonja vine cu un fresh new song. Piesa pop dance este este lansată de Excellence Media Production Europe. “Don’t Say Goodbye” vine cu o completare a poveștii melodiei “Runaway”  și este produsă in studiourile DeMoga Music.
„`Don’t Say Goodbye` este o una dintre producțiile cele mai apropiate de sufletul meu. Dintre toate piesele lansate aici am pus în versuri exact ce simțeam la acel moment. Melodia este despre dragoste, dar și despre frica de a pași într-un nou capitol sau o nouă relație. Aș putea spune că este despre frumusețea și vulnerabilitatea începuturilor”, a declarat Sonja.
Piesa „Don`t Say Goodbye” a fost compusă de Erik Frank, Sonja și Mark Azekko. Videoclipul piesei portretizează o iubire cosmică și a fost regizat de Mark Azekko. Directorul de imagine a fost Codruța Corocea.
„Am lucrat foarte mult pentru filmarea videoclipului. Am făcut repetitii pentru dans, am conturat o coregrafie și după cum veți putea observa s-a lucrat mult și la costume. Piesele vestimentare din videoclip sunt create special pentru acest concept. Țin pe această cale să ii mulțumesc Ariannei Moon, stilistei mele”, a mai declarat artista.
Timbrul vocal  deosebit al Sonjei completează perfect linia melodia a piesei și producția dance. Versurile construiesc o poveste edenică. Piesa vine cu un ritm dance și vorbește despre începutul relațiilor, despre vulnerabilitate și dragoste .
„Mulțumesc mult atât echipei care a produs această piesă si labelului meu Excellence Europe“, a mai completat Sonja.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele