Sorana Cîrstea, singura româncă de la Australian Open

Informateca
sorana cirstea

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, sportivă aflată pe locul 78 în clasamentul mondial, s-a calificat, miercuri, în turul al treilea la turneului de Mare Şlem de la Australian Open, cu premii în valoare totală de 50 de milioane de dolari.

Jucătoarea româncă a produs surpriza zilei la turneul de la Melbourne, eliminând-o pe Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA și a 10-a favorită a turneului în doar două seturo, scor 7-6(1), 6-3.

În turul următor, Sorana o va întâlni pe Alison Riske, locul 42 în ierarhia WTA. Românca își egalează astfel cea mai bună performanță la Australian Open, turul III, unde a mai ajuns în 2012 și 2013.

Sorana Cîrstea: „Nu stau să conștientizez rezultatul. Azi mă bucur, iar de mâine pregătim meciul următor

După meci, la o conferință de presă, Sorana a vorbit despre meciul cu Suarez Navarro și despre evoluțile din Australia de până acum.

„Sunt bucuroasă pentru că am reuşit să termin în două seturi. Cred că am jucat destul de solid și că mi-am respectat planul. Mă bucur foarte mult. Nu stau să conştientizez rezultatul. Azi mă bucur, iar de mâine pregătim meciul următor.”, a declarat aceasta. 

Jucătoarea noastră rămâne cu picoarele pe pământ și așteaptă meciul viitor cu americanca Alison Riske.

„Eu am o tactică pe care trebuie să o respect la fiecare punct. Cred că am făcut destul de bine asta. Au fost și ceva momente în care am făcut greşeli uşoare. Totuși, mi-am văzut de treabă”, a încheiat Sorana Cîrstea conferința de presă.

 


Citeste si...  Bianca Andreescu sărbătorită de înalte oficialități din Canada
Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *