Sorin Grindeanu și Victor Ponta la unison pentru PSD Timiș

1

Dragnea a decis în cele din urmă înlocuirea fostului prim-ministru Sorin Grindeanu din funcția de președinte al PSD Timiș.

Secretarul de stat din Ministerul Învăţământului, Petru Andea, va coordona activitatea PSD Timiş, după ce la sediul organizaţiei ar fi ajuns documentul de excludere din partid a fostului premier Sorin Grindeanu.

Secretarul de stat Petru Andea a declarat că a fost chemat de secretarul general al PSD, Marian Neacşu, pentru a-i comunica faptul că va coordona activitatea organizaţiei Timiş.

”În 2016, pentru prima oară, organizaţia care în 2014 mi-a acordat un vot de încredere, PSD Timiş, a câştigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid şi, cel mai important, este un rezultat care a arătat modul în care PSD Timiş a reuşit să se apropie de oameni prin implicare şi respect. PSD a decis astăzi să pună în fruntea Organizaţiei Timiş a Partidului Social Democrat o conducere bicefală. Nicio decizie, însă, luată de actuala conducere nu mă va determina să accept, ca membru de 21 de ani, că partidul trebuie să fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizaţii PSD din ţară, lucru confirmat de rezultatele obţinute. Mergem înainte!”, a spus Sorin Grindeanu.

Victor Ponta a reacționat și el în urma numirii unui președinte interimar la PSD Timiș spunând că “Liviu Dragnea merge mai departe neabătut — păcat însă de PSD!”

1 comentariu

  1. Foarte bine, sa-l dea afara. Daca el a ales sa mearga cu sistemul dintr-o parte a serviciilor secrete., sa plece. Grindeanu a ales sa mearga cu acoperitul Ponta si cu fostul sef al departamentului comunicatii IT dat afara din SRI pentru implicare in contracte cu Ghita si recuperat de Grindeanu care s-a grabit sa-l puna consilier de stat in guvernul pe care n-a apucat sa-l instaleze. Inteleg sa plece Dragnea pentru unul mai bun , nici intr-un caz pentru Grindeanu-Ponta. De ce spun ca Ponta este “acoperit”, pentruca el insusi a recunoscut.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele