Şoşoacă crede că cineva doreşte să o „interneze cu forţa in spital”

0

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a anunţat, sâmbătă seara, pe Facebook, că a primit informaţii potrivit cărora cineva doreşte să o „interneze cu forţa in spital”. Şoşoacă e printre persoanele care s-au declarat împotriva purtării măştii și împotriva restricțiilor anti pandemie.

 

„Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2. Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa, pentru că eu în spital nu mă voi interna şi nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea Covid să nu credeţi aşa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a precizat Diana Şoşoacă, pe Facebook.

Vezi și Ciolacu spune că împreună cu reprezentanții AUR, ar întruni 47% din Parlament

Senatoarea AUR a subliniat ideea internării sale forţate: „Dacă veţi auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregăteşte internarea mea, nu ştiu cum, vor fi în stare de orice”, a mai spus Şoşoacă.

Diana Şoşoacă nu a vrut să poarte cum trebuie masca nici la consultările politice de la Palatul Cotroceni, aceasta preferând să o ţină sub nas şi subliniind că are probleme de sănătate, ceea ce nu îi permite să o ţină pe nas, lăsând-o doar pe gură.

Vezi și Regina noptii, floarea care parfumează nopţile de vară

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele