Șoșoacă pare că regretă excluderea din AUR

Șoșoacă: E mai bine să fiu singură, pentru că știu foarte bine ce am de făcut

1
simion

Senatorul Diana Șoșoacă a declarat că nu s-a certat niciodată cu George Simion, co-fondator al Alianței pentru Unirea Românilor, și că nu are ce să-i reproșeze, mai ales că ”a fost întotdeauna un luptător”.

 

Șoșoacă a declarat că membrilor AUR li s-a cerut să fie supuși față de conducători, iar senatoarea a refuzat acest lucru spunând că are un singur conducător: ”Pe Dumnezeu”.

Fosta senatoare AUR a declarat că vor mai fi excluderi și ieșiri din partid și că nu se va alătura vreunui partid politic parlamentar pentru că va rămâne ”cu neamul românesc”.

Vezi și Șoșoacă și Lasca, primii excluși din AUR

”În afară de George și mine nimeni n-a mai protestat (…) I-am zis, George, îmi pare rău. Nu pot taman eu să accept să mi se impună să nu mai vorbesc. Nu mă pot dezice de linia mea, am luptat toată viața mea pentru popor și împotriva abuzurilor (…) George a fost întotdeauna un luptător. Probabil s-o fi șocat și el de ce-a făcut Claudiu Târziu. Eu pe Claudiu Târziu nu l-am văzut niciodată în campania electorală, când eram doar oameni frumoși, din popor. De la mine n-o să vedeți niciodată minciuni (…) Nu mă duc niciun încotro, eu sunt neamul românesc cum am fost întotdeauna, neamul românesc pe persoană fizică, eu nu mă pot asocia celorlalte partide împotriva cărora am luptat (…) O să mai vedeți excluderi, ieșiri și așa mai departe.

E mai bine să fiu singură, pentru că știu foarte bine ce am de făcut. Eu nu mă voi dezice de campania electorală, la mine campania electorală e de vreo 20 și ceva de ani (…) Nu m-am certat niciodată cu George, nu am ce să-i reproșez lui George (…) Tuturor ni s-a cerut să avem o atitudine supusă față de conducători. Eu le-am spus că singurul meu conducător este Dumnezeu”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri seară, la România TV.

Vezi și Senatoarea Șoșoacă (AUR) avere de invidiat

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele