Senatoarea Șoșoacă (AUR) avere de invidiat

0

Senatoarea Diana Şoşoaca, unul dintre cei mai vocali membri AUR, şi-a publicat pe site-ul Senatului declaraţia de avere. Șoșoacă deţine mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se regăsesc aproximativ 15.000 de euro.

 

Conform documentului publicat pe site-ul Senatului, Diana Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovita.

Senatoarea mai deţine trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul Opel cumpărat în 2015.

Vezi și Senatoarea Șoșoacă vrea imunitate pentru avocați

La capitolul bunuri, Diana Şoşoacă deţine mai multe obiecte de artă dobândite „din familie” şi care au o valoare estimată de 5.000 de euro. Senatoarea mai are patru conturi bancare care însumnează peste 15.000 de euro.

Declaraţia de avere a senatoarei mai arată că senatoarea deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde a obţinul doar anul trecut suma de 250.000 de lei. La acelaşi cabinet este angajat şi soţul acesteia, în postul de secretar, unde obţine o sumă de aproape zece ori mai mică – 28.000 de lei pe an.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele