STB se jură că toate vehiculele sale sunt sigure

0
- Reclama -

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) susţin că toate vehiculele societăţii aflate pe traseu sunt sigure şi nu pun în pericol viaţa călătorilor. 

„Toate vehiculele STB SA aflate în traseu sunt sigure şi nu pun în pericol viaţa călătorilor, indiferent de anul de producţie al acestora. Autobazele şi depourile primesc piese de schimb, iar reviziile şi Inspecţiile Tehnice Periodice sunt efectuate conform prevederilor legale. STB SA îşi rezervă dreptul de a sesiza instituţiile competente în legătură cu difuzarea de către anumiţi indivizi a unor informaţii false, menite să inducă în rândul populaţiei şi al angajaţilor o stare de nesiguranţă”, a transmis, luni seară, STB, referitor la declaraţiile unor angajaţi conform cărora vehiculele aflate în traseu nu ar fi sigure şi ar pune în pericol viaţa călătorilor.

Reprezentanţii societăţii au afirmat că accidente de genul celui petrecut duminică, când un incendiu a apărut la bordul unui troleibuz aflat în traseu, sunt extrem de rare şi pot apărea din cauze tehnice la orice mod de transport, inclusiv la autoturisme.

„STB SA dă asigurări că personalul de bord este instruit să acţioneze operativ în asemenea situaţii, astfel încât viaţa pasagerilor să nu fie pusă în pericol. Totuşi, în prezent, STB SA cercetează amănunţit cauzele care au dus la apariţia unui astfel de eveniment în traseu, luând în calcul toate posibilele cauze, nu numai pe cele tehnice”, a arătat sursa citată.

Citește și: Pe litoralul românesc, au revenit să lucreze românii, chelenri și ospătari profesioniști

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele