Stefănescu, la parada naționalistă a liderilor PSD, la Brașov: PSD e singurul partid românesc, nu e finanțat din străinătate

2
Mai mulți lideri ai PSD se află, duminică, la Brașov, la alegerea conducerii județene a PSD. În prag de campanie electorală, social-democrații își întăresc discursul naționalist.

„Nu uitați că PSD este singurul partid românesc, nu e finanțat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalți”, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, la Brașov, unde a avut loc o manifestare a social-democraților, înainte de alegerile din filială.

La rândul său, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici le-a spus celor prezenți că „avem nevoie să înțelegem cine dorește binele acestei țări”

„Este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. Și pentru ce? Este o bătălie nu pentru țara asta. Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări”, a spus el. Teodorovici a adăugat că adversarii politici ai PSD denigrează România, spre deosebire de alte țări ale UE, cum ar fi Cehia sau Polonia, unde acest lucru nu se întâmplă chiar dacă sunt dispute politice.

„Sunt ​hashtag insist. Voi insista cât voi trăi ca această țară să fie acolo unde vrem cu toții”, a spus el.
La aceeași întâlnire cu brașovenii, Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a spus că „România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva țesuturilor bune, în loc să lupte cu infecția”.

”Mă uit că procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu și-au făcut treaba și în loc să ne protejeze i-au protejat pe alții”, a mai spus Oprea.

Sursa: HOTNEWS

Citeşte şi Iohannis, despre PSD: ”Modifică legile justiţiei pentru a-şi apăra propriii corupţi”

2 comentarii

 1. “Codrin Stefanescu a intrat in Parlament, in anul 2.000, pe listele PRM, insa a trecut la PSD doar dupa un an.
  Ulterior a parasit PSD si s-a inscris in Partidul Conservator.
  Nici in PC nu a rezistat prea mult, intorcandu-se in PRM.
  In 2011, Stefanescu a fost dat afara cu mare scandal din PRM de catre Corneliu Vadim Tudor.”

 2. PSD nu e (poate) finantat din “afara”, dar a avut grija sa’si aloce sume imense din PIB la care se adauga JAFUL NATIONAL ZILNIC, facut in mod mafiot cu retele organizate “de casa” !
  Nu știu ce e mai rău fata de finanțările străine !?
  Poate imi spune cineva, ca România in tot timpul asta se “duce la fund” cu un guvern de timpiti, idioti, incompetenti si irresponsibili pt fisa postului !
  In rest numai MINCIUNI SFRUNTATE, PROMISIUNI DESARTE si HOTIE ZILNICA din ce in ce mai pe fata ! Fara nici un slogan (bine meritat de altfel) PSD este cel mai mare RAU NATIONAL cu reprezentanti putrezi de “bogati “ din jafuri ticluite (illicit) si arroganta + mitocănie de virf fata de poporul cinstit !

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele