Ștefănescu, Vasilescu și Vâlcov sunt istorie pentru PSD

0

Paul Stănescu, noul număr 2 din PSD, i-a cerut imperativ lui Ștefănescu să plece, să nu mai vorbească public în numele PSD, pentru că aduce mari prejudicii partidului.

”Cine te vede pe tine îl vede pe Dragnea!”, i-a spus Paul Stănescu lui Ștefănescu. Acesta a cerut să se voteze pentru demiterea sa, în speranța că va câștiga la vot. A pierdut însă, și a fost demis. Împreună cu el a plecat din funcție și Lia Olguța Vasilescu, aceasta nemaidorind să rămână purtător de cuvânt al PSD, anticipând că va fi demisă dacă nu demisionează.

Între Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă există o rivalitate uriașă din cauza faptului că, duminică seara, după alegeri, Liviu Dragnea i-a cerut premierului să rămână doar cu funcția de la Guvern și să o lase pe Lia Olguța Vasilescu să fie președinte la partid. Totodată, potrivit unor surse din conducerea PSD, Dragnea îi promisese lui Vasilescu și funcția de comisar european din partea României, funcție pe care, oficial, i-a promis-o și Rovanei Plumb.

A scăpat de excluderea din partid deputatul Cătălin Rădulescu, contestat de pesediști într-o mai mare măsură decât a fost Codrin Ștefănescu, datorită faptului că mai mulți șefi de organizații su cerut ”să nu mai cadă capete”.

Citește și UPDATE: Dăncilă a ieșit din CEx cu oamenii lui Dragnea, Fifor și baronul Stănescu

Temerile acestora erau îndreptățite de operațiunea de epurare pornită de Viorica Dăncilă.

Dăncilă vrea să scape de Dan, Arsede de la Neamț sau Vâlcov

Premierul a anunțat oficial că fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, a fost dată afară de la partid, și că va lua o decizie și în privința lui Darius Vâlcov, eminența cenușie a programului de guvernare.

Urmează însă o remaniere largă, plănuită de Viorica Dăncilă, prin care să fie scoși absolut toți oamenii numiți de dragnea în Guvern. Prima pe lista neagră este Carmen Dan, ministrul de Interne. Nici președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, nu se simte confortabil, noul președinte executiv al PSD, Paul Stănescu, intenționând să facă schimbări și la nivelul președinților de organizații, pentru a-i schimba pe cei numiți de Dragnea.

Citește și UPDATE Cioloș: Votul de azi arată că România renaşte

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele