Stelian Ion vede Legile Justiție ale lui Predoiu și Iohannis mai proaste decât ale lui Dragnea

1
Stelian Ion / Catalin Predoiu

Fostul ministru al Justiţiei, deputatul USR Stelian Ion a declarat marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că USR propune un text de lege o propunere parlamentară de modificare a legilor justiţiei, în sensul punerii lor în acord cu recomandările Comisiei de la Veneţia.

 

Stelian Ion a precizat că mandatul preşedintelui Klaus Iohannis a fost unul dezastruos pe justiţie iar legile justiţiei în varianta lui Cătălin Predoiu sunt mai proaste decât cele promovate în perioada lui Liviu Dragnea.

”Sunt 600 de articole în aceste legi, nu au fost analizate, sunt foarte multe probleme are au scăpat de analiza Comisiei de la veneţia, în legile justiţiei, USR va propune un text de lege o propunere parlamentară de modificare a acesot legi în sensul punerii lor în acord cu recomandările Comisiei de la Veneţia, să încercăm să facem aceste legi mai bune, mai funcţionale”, a spus Stelian Ion.

Ion a precizat că şanse reale de a trece aceste legi vor exista când va se va schimba majoritatea parlamentară, când nu se mai înţeleg cei de la PNL şi PSD.

”Deocamdată vedem zarvă, se ceartă dar stau lipiţi unii de alţii pentru că au aceleaşi interese politice”, a mai afirmat deputatul USR.

Vezi și Comisia de la Veneția critică dur Legile Justiției promulgate ”pe fugă” de Iohannis

Fostul ministru al Justiţiei a precizat că ”mandatul Klaus Iohannis din perspectiva justiţiei a fost dezastruos, iar faptul că se ridciă MCV-ul nu reprezintă decât un mare noroc”.

Despre legile ministrului Cătălin Predoiu, Stelian Ion a spus că ”sunt mai proaste decât cele ale lui Dragnea”, dar ”au fost prezentate într-un ambalaj mai bun şi s-a profitat de un context geopolitic favorabil”.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele