STENOGRAME din PSD! Adrian Țuțuianu l-a înjurat pe Codrin Ștefănescu “de s-au spart geamurile la Kiseleff”

0

România TV a prezentat, joi seara, noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu! Vicepreședintele PSD a fost surprins când povestea, la o întâlnire de la Găești, în septembrie, cum l-a înjurat, în sediul central al PSD, pe Codrin Ștefănescu de s-au spart geamurile.

Conform înregistrărilor prezentate în emisiunea lui Victor Ciutacu, Țuțuianu acuză că secretarul general adjunct al PSD dădea telefoane în teritoriu.

”Mai se poate întâmpla și a început să sune prin județ domnul Codrin Ștefănescu, cu care eu am mai avut odată ceva prin 2013-2014, când știți că aveam niște meciuri cu Rovana. Venea prin județ și îi spunea lu săracu Victor Sanda că trebuie să-mi atace mie hotărârile de Consiliu Județean, să-mi facă mizerii. Și l-am prins într-o zi și l-am înjurat și știți cum înjur eu. L-am băgat în p***a mă-sii de am spart geamurile de la Kisseleff. A început să sune. L-a sunat pe Sandu Oprea și așa mai departe. Că eu sunt dictator, că i-am dat pe toți afară. Eu nu am ceva cu cei care conduc cu mână forte, că așa sunt și eu. Am ceva cu cedi care conduc discreționar. Când îi spui de exemplu președintelui de la Mureș care are ginerele senator și îi spui că o faci și pe fiică-sa europarlamentar, e discreționar asta? Maestre, da, și la o organizație care nu are rezultate. Ați auzit de doamna Soporan?!

A mai sunat prin judeţ. Ştiu sigur ca l-a sunat pe Stanciu Zisu (NEINTELIGIBIL), l-a sunat pe Radu Popa, deşi el n-are de două parale treabă cu PSD Dâmboviţa…Știţi bine că el venise pe aici. Tâmpitul ăla care a fost la PPDD şi venise vreo două luni pe la PSD. Și mai bănuiesc că a sunat vreo 4-5 persoane. Eu vă spun aşa. Dacă sunteţi lângă mine mergem înainte, dacă nu sunteţi lângă mine, eu plec acasă.”, a spus Țuțuianu, conform înregistrărilor difuzate de România TV.

Citește și Dragnea l-a întrebat pe Iohannis de ce nu a luat poziție în cazul SIPA! Dosarul SIPA a fost clasat de DIICOT pe motiv că ”fapta nu există

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele