Sucurile cu Aloe Vera sunt în topul preferinţelor consumatorilor români

0

Sucul natural este un înlocuitor perfect al fructelor şi legumelor, mai ales pentru copiii care refuză să le consume în starea lor naturală, dar şi pentru persoanele care doresc să-şi ia porţia de vitamine şi minerale mult mai uşor. Studiile arată că românii renunţă la sucurile cu acid în detrimentul celor naturale, adoptând un stil de viaţă mai sănătos.

Unul dintre sucurile preferate de români, reiese din studiul realizat de publicaţiile Mediateca, este Dellos cu Aloe Vera. Procentajul persoanelor care consumă sucuri naturale este de 64% din totalul celor intervievati, dintre care 33,3 % consumă şi recomandă mai departe sucurile Dellos.

Sucurile Dellos cu Aloe Vera au 30 de mg de vitamina C

Sucurile cu Aloe Vera, produse în Coreea de Sud cu un conţinut de 33% de pulpă de aloe vera, restul fiind apă de izvor. În sucurile Dellos se află 30 de mg de vitamina C, prin urmare sunt sănătoase şi conferă necesarul zilnic de energie pentru o persoană adultă.

Gustul şi starea de bine sunt criteriile esenţiale după care se ghidează consumatorii, iar Dellos se încadrează perfect în cerinţele acestora.

În 2016, nutriţionistul turco-american Dr. Oz a premiat sucurile Dellos cu Aloe Vera oferindu-le titlul de “cea mai sănătoasă băutură”. Doctorul vedetă le-a considerat un aliment benefic pentru sănătate.

Citeşte şi: Dellos cu Aloe Vera, băuturile răcoritoare fără conservanți

Pentru că sucurile Dellos au o cantitate considerabilă de apă de izvor, acoperă necesarul zilnic de apă pentru o persoană adultă, deci deshidratarea nu mai e o problemă.

Gama de produse este una destul de variată, astfel că, dacă gustul clasic de aloe vera a devenit unul comun, sucurile Dellos cu Aloe Vera au și arome de ananas, cocos, rodie sau mango.

Românii nu ţin cont de banii cheltuiţi pe sucuri

Cât despre partea financiară, doar 9% dintre persoanele intervievate ţin cont de banii alocaţi unei sticle de suc. Sticla preferată rămâne cea de dimensiuni mai mici, adică cea de 0,5 litri “pentru că este numai bună de luat cu tine”.

Sucurile Dellos sunt produse într-o fabrică “state of the art” din Coreea de Sud din 1990. Din Coreea de Sud, sucurile Dellos cu Aloe Vera pleacă spre toate colţurile lumii, inclusiv pe piaţa din România, unde se găsesc în majoritatea supermarketurilor şi hypermarketurilor, dar și în comerțul tradițional.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele