Superstiții, jurăminte, biblie: film privat cu Ciolacu și Grindeanu

0

Superstiții, jurăminte, biblie: film privat cu Ciolacu și Grindeanu. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, că el și prim-vicepreședintele partidului Sorian Grindeanu au jurat pe o icoană din sufrageria sa că nu sunt securiști. Întrebat vineri, într-o conferință de presă, despre acest moment, Sorin Grindeanu a spus că „a fost un eveniment nepublic, privat” și că el crede în Dumnezeu.

 

”Am o prietenie neascunsă cu Sorin Grindeanu, seara ne mai întâlnim, stăm mult împreună, cred că stăm mai mult împreună decât stăm cu soțiile. Și aveam această discuție, vreo două săptămâni a fost atacul la mine că sunt securist, pe urmă a fost la Sorin că e securist. Și, la mine în sufragerie, am o icoană. Și am zis: Sorin, hai să jurăm amândoi pe icoană, că nu mai avem niciunul încredere. Și am jurat amândoi pe icoană”, a povestit Marcel Ciolacu, în interviul pentru Libertatea.

”E greu să comentez urmare a declaraţiilor unui coleg al meu. A fost un eveniment nepublic, privat, dar da. Spre deosebire de mulţi actori publici din România, eu sunt credincios, eu cred în Dumnezeu şi nu mi-e frică să spun acest lucru, nu mi-e ruşine şi îl voi spune cu voce tare. Alţii ba evită să jure pe Biblie, ba evită să spună formula tradiţională de la final, Aşa să îmi ajute Dumnezeu, ba chiar spun lucruri mai grave”, a declarat Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

Social-democratul a adăugat că bunicul său a fost deţinut politic şi a menţionat că el însuşi a făcut parte din Comisia de control SRI, fiind împotriva legii să activeze în serviciile de informaţii.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Grindeanu: provin dintr-o familie de bănăţeni, din Banatul de munte, în care bunicul meu a fost deţinut politic

”A fost un eveniment privat, care acum pe o declaraţie făcută de Marcel Ciolacu la şi altele este cât se poate de promovată astfel încât să se distragă atenţia de la problemele reale. Că am jurat sau nu eu cu Ciolacu, în timpul liber, că am făcut altceva în timpul liber, nu înseamnă că nu vedem cum gestionează PNL România şi o gestionează prost. Din punct de vedere al scopului, provin dintr-o familie de bănăţeni, din Banatul de munte, în care bunicul meu a fost deţinut politic.

Mama mea a intrat prima la liceu la Bozovici şi a fost anunţată că nu are origine sănătoasă şi nu e admisă decât dacă bunicul dă pământ.

Bunicul meu a făcut puşcărie, puteti merge la Sighetu Marmaţiei şi o să vedeţi că e acolo. Deci provin dintr-o familie care a pătimit de pe urma abuzurilor din acea perioadă. Am evitat să spun aceste lucruri pentru că prea mult s-a învârtit în spaţiul public această idee. Am fost parlamentar din 2012 şi 2016 şi un an am făcut parte din comisia de Control SRI. De control, da? Aşa cum ştiţi, este împotriva legii în România să fii parlamentar şi în acelaşi timp şi cadru activ în serviciile de informaţii. Am dat aceste detalii pentru a arăta că aceste diversiuni au un singur scop, de a distrage atenţia românilor de la problemele grave cu care ne confruntăm”, a declarat Grindeanu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele