Surse: Liderii PLUS, supărați pe Nicușor Dan

0
Vlad-Voiculescu

Liderii PLUS și cei ai USR, în frunte cu Dacian Cioloș și Dan Barna au avut o discuție după anunțul făcut de Ludovic Orban privind susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Surse din Alianță au declarat pentru Digi24.ro că celor din PLUS nu le-a picat deloc bine anunțul, din moment ce așteptau o decizie în interiorul Alianței USR-PLUS pentru desemnarea candidatului. 

 

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, este pus acum în fața faptului împlinit. Nicușor Dan obține sprijinul PNL, iar USR este obligat să meargă pe mâna fostului președinte al partidului. Pentru USR, decizia liberalilor de a-l susține pe Nicușor Dan deschide ușa unor negocieri cu PNL pentru primăriile de sector.

 

Surse din USR susțin că Vlad Voiculescu ar trebui să se retragă și încearcă să îl convingă pe acesta să nu candideze: „Îi e greu să accepte că a ieșit din joc”

 

Candidatul PLUS la Primăria Generală, Vlad Voiculescu, a declarat pentru G4Media.ro că nu știa nimic despre faptul că Nicușor Dan a bătut palma cu PNL pentru a fi susținut în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, subliniind că, dacă Dan a refuzat protocolul de a merge în tandem din cauza negocierilor cu PNL, acest lucru ar fi „o mare dezamăgire”.

Candidatul independent, Nicușor Dan, a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Ludovic Orban. Cei doi au avut marți o întâlnire în urma căreia au bătut palma pentru o susținere.

Citește și: Nicușor Dan: Îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele