”Tanti” Dăncilă vorbește de o lovitură de stat

0

Viorica Dăncilă își arată din când în când colții, pitiți pe după pseudo amabilitatea jucată prost.

Premierul a declarat la Digi 24, că protestul din 10 august ” seamănă cu o lovitură de stat”, pentru că s-a forţat intrarea în sediul Guvernului. Dăncilă a comparat protestatarii cu Vestele Galbene.

”În momentul în care se încearcă intrarea în guvernul României, se forţează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. (…) Eu ştiu un lucru: că auîncercat să intre în clădirea Guvernului României. Uitaţi-vă în orice ţară a Uniunii Europene. Dacă cineva forţează şi încearcă să intre în Guvernul României, cum aţi cataloga acesti lucru”, a declarat, miercuri seară, la Digi 24, Viorica Dăncilă, referindu-se la protestul din 10 august.Dăncilă a spus că ”cine a greşit să plătească”. ”Am înţeles că sunt dosare, se cercetează. Ccine a greşit, de-o parte şi de alta, trebuie să plătească. (…) Avem justiţie şi justiţia va stabili vinovaţii”, a mai spus premierul.

Dăncilă a comparat protestatarii cu Vestele Galbene.”Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat cu Vestele Galbene în Franţa, haideţi să facem un pic de comparaţie şi să vedem. Li se permitea să intre în clădirea Guvernului sau se intră în altă parte prin forţă? Nicăieri în lume nu este permis acest lucru”, a afirmat premierul.”Legea trebuie respectată, indiferent dacă e în cadrul forţelor de ordin sau al persoanelor care protestau acolo”, a susţine Dăncilă.

Citește și: Barna: plecarea oamenilor este cea mai mare dramă naţională din ultimii 30 de ani

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele