Târgul de carte Gaudeamus va fi doar online

0

Târgul de carte Gaudeamus Radio România se va desfăşura, între 16 – 22 noiembrie, pe www.gaudeamus.ro, într-un format integral online, care asigură continuitatea acestui proiect cultural cu o tradiţie de peste un sfert de secol.

 

“Radio România, împreună cu Elefant.ro, partenerul nostru la această ediţie specială, rămâne şi în acest an alături de pasionaţii de carte: ediţia cu numărul 27 a Târgului Gaudeamus Radio România se va derula între 16 şi 22 noiembrie, într-o formulă aparte, care conţine însă toate ‘ingredientele’ unui târg de carte clasic”, informează organizatorii.

Potrivit sursei citate, la eveniment şi-au anunţat participarea peste 100 de companii, printre care se numără cele mai prestigioase edituri din România, distribuitori de carte românească şi străină, muzică şi jocuri educative. Acestea se vor regăsi pe noul website www.gaudeamus.ro în secţiunea Catalog, cu pagini de prezentare individuale dedicate acestei ediţii.

Standurile virtuale ale participanţilor, semnalate ca atare în paginile lor de prezentare, vor putea fi accesate prin butonul aferent şi cititorii vor putea achiziţiona titlurile preferate astfel:* fie prin Elefant.ro, având astfel avantajul de a plasa toate cărţile în acelaşi coş şi de a face o singură comandă, de la toate standurile din cadrul Târgului de carte Gaudeamus găzduite aici;* fie prin plasarea de comenzi pe website-urile companiilor participante care au optat pentru vânzarea prin intermediul propriilor magazine online, cu menţiunea că numeroşi participanţi vor oferi vizitatorilor beneficii suplimentare (discount-uri, transport gratuit), prin intermediul codurilor publicate pe paginile din catalogul Gaudeamus.

Toate cele circa 200 de evenimente organizate de către Radio România şi de participanţii la această ediţie vor fi disponibile, live sau înregistrate, în secţiunea dedicată programului de pe website-ul www.gaudeamus.ro. Evenimentele înregistrate vor fi disponibile pentru vizionare începând de la momentul la care figurează în programul târgului.

Tătaru: vor fi cumpărate trei milioane de teste rapide pentru coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele