Târgul pentru viitoare mămici BebeFest, ediţia a II-a, se deschide vineri, 29 martie

0

În perioada 29 – 31 martie 2019 se desfăşoară târgul pentru viitoare mămici, tătici şi bunici, BebeFest, ediţia a II-a. Deschiderea oficială a târgului are loc în data de 29 martie în prezenţa oficialităţilor invitate şi a expozanţilor, începând cu ora 11:00.

Târgul are loc în incinta centrului comercial Ploieşti Shopping City, la fel ca ediţia anterioară. Vizitatorii vor beneficia de evenimente conexe precum Şcoala Mamei, particularităţile pielii nou-născuţilor, dezbatere pro/contra vaccinuri, curs de puericultură, seminarii cu specific de stomatologie, nutriţie şi evaluări kineto. Vizitatorii trebuie să ştie că pentru evenimentele conexe, înscrierea se face în prealabil pe e-mail.

În cadrul târgului are loc şi o tombolă cu premii speciale pentru viitoarele mămici, nou-născuţi şi sugari. Vizitatorii beneficiază de informaţii prețioase despre îngrijirea gravidelor, a proaspetelor mămici și a nou-născuților sau sugarilor şi vor primi informații despre respirația corectă în sarcină, despre importanța vitaminei D3 și a alimentației fără zahăr. Copiilor li s-au pregătit activități precum ateliere creative şi diverse jocuri interactive: mersul de-a bușilea ca bebelușii, întrecerile cu broscuțe de hârtie pentru copii etc.

„Succesul primei ediții și dorința venită din spațiul public ne-au determinat să continuăm organizarea târgului și ne aflăm, în prezent, la a doua ediție. Viitoarele mămici care ne vor vizita în acest weekend vor avea acces la informaţii esențiale şi produse nou apărute pe piață și vor putea clarifica întrebările pe care le au cu ajutorul specialiștilor prezenți la eveniment. Este un eveniment foarte drag nouă şi aşteptam vizitatorii să descopere surprizele pe care le-am pregătit”, a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova.

“Suntem încântați că am ajuns la ediția a II-a a Bebe Fest. Aducem și în acest an, într-un singur loc, tot ce este necesar actualilor și viitorilor părinți pentru a elimina grijile și pentru a transforma perioada copilăriei într-una frumoasă și liniștită. Bebe Fest vine în sprinjinul femeilor însărcinate care vor beneficia de reduceri la pachetele de nașteri. Îi așteptăm pe toți cei interesați de buna creștere și dezvoltare a copilului să participle la conferințe și concursuri. Am pregătit și marele premiu pentru o mămică norocoasă care constă în reducere de 2000 de lei din pachetul de naștere ales de mămică și un scaun de mașină de la Baby Needs. Mulțumim expozanților și partenerilor că sunt alături de noi” declară Iuliana Barbu, responsabil marketing Centrul Medical SanConfind.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, înfiinţat în 2008, la iniţiativa ANAT, având ca membri, agenţii de turism, hoteluri, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiești, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Municipiului Câmpina, Primăria Orașului Breaza, Hotel Internaţional Sinaia, Hotel Mara Sinaia, Vila Camelia Sinaia, Centrul Medical SanConfind, Băile Sarate Telega – Complex Șoimul, Vila Surya Poiana Țapului, Pensiunea Bonsai Bușteni, Hotel New Montana Sinaia, Hotel Marea Neagră Sinaia, Căsuța cu Flori Lipănești, Primăria Municipiului Ploiești, Primăria Poiana-Câmpina.

Centrul Medical SanConfind, Poiana Campina este cel mai mare spital prahovean cu capital privat, specializat in turism medical ce asigura tratamente si procedure medicale, cu cea mai performantă maternitate deservita de aparatura de ultima generatie si medici cu un inalt grad de pregatire profesionala. Centrul asigura tratamente si procedure medicale de ultima generatie in specialitatile: imagistica, maternitate si balneologie.

Citeşte şi SANCONFIND organizează campania de donare de sânge;Salvează o Viață

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele