Tăriceanu, din nou, rupt de realitate

0

Candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, a reușit, din nou, să arate că este complet rupt de realitate, deși de 30 de ani pretinde că reprezintă interesele cetățenilor.

 

Politicianul nu a ştiut să spună cât costă un bilet de autobuz. El a fost întrebat la Digi24 care este costul unei călătorii, în contextul în care anunţa că unul dintre proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului în comun, pentru descongestionarea traficului din Bucureşti. „Dacă vrem să descongestionăm Bucureştiul, una din ideile mele, care poată să pară populistăla prima vedere, este să mergem spre transportul public gratuit, pentru ca vom stimula oamenii să lase maşinile în parcare”, a spus Călin Popescu Tăriceanu marţi seară la Digi24.

Întrebat dacă ştie cât costă un bilet de autobuz,  ”Da, sigur că ştiu”, a replicat candidatul ALDE. ”Depinde de distanţa pe care mergi”. Într-un final, a afirmat că o călătorie costă 3 lei, fiind corectat de moderatoare, care l-a anunţat că preţul este de 1,3 lei.

Citește și: Așa va arăta școala de la 14 septembrie 2020 sub asediul COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele