Tăriceanu despre Toader: “Nu știu nimic despre remaniere. I-am transmis colegului Dragnea recent că la ALDE nu am nicio dorință de schimbare “

0

Călin Popescu Tăriceanu susține că remanierea Guvernului este, mai degrabă, problema PSD, la ALDE neavând „nicio dorință de schimbare”, fapt pe care i l-a transmis și „colegului Dragnea”, la o discuție de principiu, în urmă cu câteva săptămâni.  

Întrebat într-un interviu la Digi24 ce știe despre remaniere, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „Nimic. Nu am discutat acest subiect în cadrul Coaliției. Am discutat în urmă cu câteva săptămâni, de principiu. I-am transmis colegului Dragnea că la ALDE nu am nicio dorință de schimbare”.

Liderul ALDE a precizat că a discutat cu Liviu Dragnea luni seară, iar șeful PSD l-a informat că luni va fi o sedință a conducerii PSD în care se va discuta despre remaniere.

Întrebat dacă ministrul Justiției, Tudorel Toader, mai are susținerea ALDE, Tăriceanu s-a declarat surprins de informația că acesta nu ar mai beneficia de sprijinul său.

„Nu știu de unde a apărut(informația că nu-l mai susțin-n.r.), pe mine mă surprinde. Nu pot să fac zi de zi declarații de susținere. Am declarat că ministrul Toader se bucură de susținerea noastră. Nu știu de unde a apărut această informație, o dezmint categoric”, a spus liderul ALDE.

Citește și Klaus Iohannis:Independenţa justiţiei este pusă la grea încercare din cauza atacurilor frecevente din partea unor politicieni lipsiţi de integritate

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele