Tăriceanu „trage” în procurori și cazul fetiţei din Baia de Aramă: am ajuns cu adevărat republica procurorilor

0

Călin Popescu Tăriceanu a scris, duminică, pe Facebook, cu privire la cazul fetiţei din Baia de Aramă adoptată de o familia de români din Statele Unite. Preşedintele Senatului se declară „stupefiat” şi „emoţionat” de „drama micuţei Sorina” şi afirmă că „am ajuns cu adevărat republica procurorilor”.

Tăriceanu dă vina pe „republica procurorilor” pentru cele întâmplate la Baia de Aramă vineri şi spune că ştie, ca părinte, „ce înseamnă delicateţea unui suflet de copil”.

Citește despre cum Andrei Ursu spune că Tăriceanu a mințit la TV despre faptul că s-au cunoscut vreodată

„Cu adevărat am ajuns republica procurorilor, nimeni nu mai poate tăgădui asta, o dată ce nimic nu se mai face sub soare fără generoasa participare și contribuție a colegilor lui Lazăr, Portocală ori Kovesi”, a declarat Tăriceanu referindu-se la cazul fetiţei de 8 ani.

„Oare ne întoarcem în timp la vremurile când și maternitățile erau supravegheate de procurori? Oare vin vremurile când procurori delegați vor asista la cursurile școlare, în clase, pentru a se asigura că se respectă la virgulă programa școlară? A ajuns procurorul „omul providențial” care, împreună cu omniprezenții mascați, salvează patria?”, concluzionează Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele