TAROM a inaugurat ruta Bucureşti – Erevan

0

TAROM a inaugurat ruta Bucureşti – Erevan şi reluarea cursei Bucureşti – Cairo, o cursă cu tradiţie din portofoliul TAROM şi singura rută spre Africa, suspendată în anul 2013.

“Ne bucurăm să putem deschide noi porţi către lume prin intermediul acestor noi rute, fie că acest aspect vizează facilitarea interacţiunilor de business, fie că răspunzânde deopotrivă curiozităţii pasagerului atras de noutate, nevoii lui de relaxare sau incursiune în istorie. Extinderea reţelei de zbor a Companiei TAROM reprezintă un proces continuu. Suntem foarte optimişti în privinţa profitabilităţii acestor curse, iar în acelaşi timp nerăbdători să îi întâmpinăm pe pasagerii noştri la bordul aeronavelor TAROM’’, a declarat Florin Susanu, Director General TAROM.

Zborurile București – Cairo si Bucuresti -Erevan sunt operate cu două frecvenţe pe săptămână, cu plecare şi retur în zilele de Miercuri și Duminică, respectiv Miercuri Şi Vineri.

Pentru un zbor dus-întors, pe ruta Bucuresti – Cairo, preţurile pornesc de la 193 euro iar pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti – Erevan, preţurile pornesc de la 175 Euro.

Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport.

Citeste si O statuie de 8 metri a faraonului egiptean Ramses al II-lea, descoperită într-o zonă periferică din Cairo

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele