Tatăl lui Djokovici, îi face, din nou, probleme sportivului

0
- Reclama -

Srdjan Djokovici, tatăl lui Novak Djokovici, s-a fost fotografiat alături de susţinătorii lui Vladimir Putin la Australian Open, miercuri seară.

 

Patru bărbaţi au fost evacuaţi din Melbourne Park de poliţia din Victoria miercuri seară, după ce au scandat sloganuri pro-ruse şi pro-Vladimir Putin pe treptele Rod Laver Arena în timp ce arborau numeroase steaguri ruseşti, inclusiv unul cu chipul lui Putin pe el.

Înainte de evacuarea celor patru susţinători pro-Kremlin, Srdjan Djokovic s-a întâlnit cu fani în afara Rod Laver Arena şi a făcut fotografii cu un spectator purtând o cămaşă cu simbolul „Z” în timp ce ţinea un steag rusesc cu chipul lui Putin. În videoclipul, postat de Aussie Cossack pe YouTube, Srdjan Djokovici pare să spună „zivjeli Russiyani”, adică „trăiască cetăţenii ruşi” înainte de a pleca.

Joi, poliţia din Victoria a confirmat că patru bărbaţi au fost evacuaţi din Melbourne Park.

- Reclama -

„Poliţia a vorbit cu patru bărbaţi după ce un steag rusesc a fost arborat, în jurul orei 22.20, miercuri, 25 ianuarie. Toţi cei patru bărbaţi au fost evacuaţi”, a declarat poliţia Victoria într-un comunicat.

Cristina Neagu, golul 1.000 în Liga Campionilor

După publicarea fotografiilor lui Djokovici, Tennis Australia a avertizat jucătorii şi echipele lor să nu interacţioneze cu steaguri interzise.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele