Teodorovici susține că noul guvern minte în ceea ce privește finanțele

0

Fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici a scris că în a doua zi de guvernare PNL, ”miniciunile continuă”.

Acesta afirmă că va da detalii despre lucrurile la care se referă.

”A doua zi de guvernare PNL… minciunile continuă (detalii după #AMR12ziledemiere). Nu reuşesc să depăşească nivelul clasei întâi, când vin de mânuţe cu mama şi tata, pentru a le da curajul să păşească în clasa frumos amenajată. Doar că, dacă în prima zi de şcoală atitudinea e justificată de vârsta fragedă a protagoniştilor principali, situaţia e mult mai tristă şi gravă având în vedere că vorbim despre guvernul unui stat european şi democratic. Să fie lipsa de autoritate sau incapacitatea de a-şi asuma responsabilitatea unei guvernări şi a deciziilor ce le presupune? Premierul nu are autoritate nici cât un cub de gheaţă sub soare, dacă este nevoie de prezenţa preşedintelui la fiecare şedinţă de Guvern”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Teodorovici.

Potrivit acestora, ”miniştrii nu au, la rândul lor, autoritate nici cât negru sub unghie, dacă trebuie să vină cu premierul-fără-autoritate ca să fie instalaţi în scaune”.

”Cum să ai aşteptări de la cineva care nu are nici măcar minima decenţă de a se prezenta la noul loc de muncă, asumându-şi, din primul moment, funcţia pe care şi-a dorit-o sau în care a fost numit? Cum să «salveze» ei România, dacă ei nu se pot nici măcar instala în ministere fără ajutor?”, a mai scris Teodorovici.

Citește și: Cristian Borcea, eliberat după doar 9 luni de detenție din pedeapsa de 5 ani, în urma recursului compensatoriu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele