Teodorovici, susținut de membrii de partid și mai ales de Codrin Ștefănescu

0
- Reclama -

Teodorovici este speranța pesediștilor dezamăgiți. Asta susține fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, care a anunţat că a discutat cu mulţi colegi din partid care i-au spus că ar vrea să plece din PSD.

 

„Dragi colegi din PSD! În ultimele sāptāmâni am vorbit cu sute dintre voi. Cu preşedinţi de organizatii, primari, viceprimari, deputaţi, senatori, consilieri judeţeni şi locali. Despre ceea ce a ajuns astăzi partidul, despre nemulţumirile din teritoriu, despre dorinţa unora de-a evada urgent din PSD! Aveţi răbdare şi nu rupeţi rândurile! Vom avea un Congres curând şi Eugen Orlando Teodorovici are deja susţinerea imensă a membrilor de partid pentru funcţia de preşedinte! Cu sau fără voia lui Ciolacu şi a şefilor săi din afara PSD! Ne vom recupera curând partidul, vă promit asta! Fiţi alături de noi!”, a scris Codrin Ştefănescu luni pe Facebook.

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului, într-o conferinţă de presă organizată duminică în curtea sediului central al formaţiunii.

Citește și: Finanţare din bugetul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru liceele agricole

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele