Termoenergetica: în 92% din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii

0
- Reclama -

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă vineri că în 92% din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice (1.027) au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii în noul sezon de încălzire.

 

Conform unui comunicat CMTEP, pentru restul de 8 procente nu s-au încărcat încă instalaţiile deoarece asociaţiile de proprietari (6%) au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în desfăşurare lucrări (2%) la reţeaua secundară.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Reamintim asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întreaga instalaţie de încălzire”, a precizat compania.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

- Reclama -

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura CMTEP din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, la adresa relatii@cmteb.ro.

Deputații juriști dau tonul pentru ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele