„Tineret” cu miros de doagă!

0
- Reclama -

Patru jucători, proaspăt selecționați la echipa națională de tineret, au decis să iasă în evidență înainte de a îmbrăca echipamentul de joc. Tinerii fotbaliști au reușit performanța să se îmbete în avionul de linie, care îi ducea în Spania, ajungând în cantonamant „foarte obosiți”.

Incidentul a fost confirmat chiar de către Federația Română de Fotbal:  „După sosirea în Spania, selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a constatat abateri disciplinare grave din partea unora din jucătorii pe care i-a convocat pentru cantonamentul din Spania. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (împrumutat de Dinamo la Sepsi OSK) au încălcat regulamentul echipei naționale Under 21 încă din debutul acestui stagiu de pregătire.Staff-ul tehnic al selecționatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative și coordonatorii loturilor naționale, împreună cu conducerea Federației Române de Fotbal, consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal. Marți seară, selecționata U21 a ajuns în Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregătire ce cuprinde două jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie.”

Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să-i excludă din lot pe cei patru fotbaliști care au comis abateri disciplinare grave, aceștia  au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele