Tineretul Popular European susţine aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen

1
schengen
- Reclama -

Preşedintele TNL, Mara Mareş, anunţă, sâmbătă, că tineretul Popular European susţine aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen, ceea ce reprezintă ”o mare victorie” pentru Tineretul Naţional Liberal.

 

”Tineretul Popular European (YEPP) susţine, printr-o rezoluţie adoptată în Cipru, aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen! Este o mare victorie pentru Tineretul Naţional Liberal şi pentru tinerii care au ales să se implice în viaţa politică, în cadrul echipei liberale! Sprijinul pentru rezoluţia înaintată de Tineretul Naţional Liberal şi susţinută de organizaţia de tineret MGERB din Bulgaria, cu sprijinul organizaţiilor de tineret de centru dreapta din Olanda, Austria, Grecia, Cehia, Portugalia, Irlanda, Bosnia şi Herţegovina şi San Marino, a fost votată de Consiliului YEPP, for în care a şi primit un vot istoric de susţinere, în UNANIMITATE”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Mara Mareş.

Sectorului 1: 1.200 de nebulizatoare probe într-o anchetă DNA, vândute la licitație

 

- Reclama -

Liderul TNL a precizat că ”este foarte important ca oamenii să înţeleagă că şi tinerii politicieni îşi însuşesc obiectivele de ţară”.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele