Toate centrele de vaccinare ale MAPN vor fi deschise publicului

1
vaccin-antigripal

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că toate centrele de vaccinare ale MAPN vor fi deschise publicului. El l-a felicitat pe ministrul Apărării, Nicolae Ciuc, “pentru o decizie înţeleaptă”.

 

“Toate centrele de vaccinare ale MAPN vor fi deschise publicului. Felicitări domnului ministru Ciucă pentru o decizie înţeleaptă!”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook, joi seară.

Ministerul Apărării Naţionale a făcut precizări, miercuri, în scandalul publicării datelor referitoare la vaccinare, precizând că acuzele publice la adresa ministerului şi a personalului militar sunt de neînţeles. Conform ministerului, până în prezent, au fost vaccinate aproximativ 19.000 cadre militare şi personal civil în activitate în cadrul ministerului, iar diferenţa până la 33.000 de persoane, câte au fost imunizate în total, până în prezent, în centrele MApN este reprezentată de veterani de război, pensionari militari şi membri de familie eligibili (peste 65 de ani sau cu comorbidităţi).

Instituţia precizează şi că în situaţiile punctuale unde se va constata că regulile nu au fost respectate, vor fi luate de urgenţă măsurile legale. MApN a solicitat Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 publicarea constantă a datelor privind activitatea centrelor de vaccinare coordonate de MApN.

Angajaţii care ajung la vârsta pensionării pot să-şi continue activitatea până la 70 de ani

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele