Tolo.ro: “Pesta porcină africană din Teleorman a fost descoperită pe fondul de vânătoare al familiei Dragnea”

0

Cei doi porci morți din cauza pestei porcine africane în Teleorman au fost găsiți pe fondul de vânătoare care aparține familiei Dragnea, dezvăluie Cătălin Tolontan pe blogul său. Acesta este motivul pentru care Petre Daea a declarat la Antena 3 că e posibil ca porcii bolnavi din Teleorman să fi fost ”plantați” intenționat, mai scrie Tolontan.

”Eu spun clar că îmi pun semne de întrebare dacă a fost intenţionat, dacă e o nesăbuinţă a cuiva. Organele abilitate vor stabili care e situaţia. Eu îmi pun semne de întrebare şi toţi ne punem semne de întrebare cum pot să ajungă două cadavre în pădure pur şi simplu”, a spus ministrul agriculturii.

Porcii morți au fost găsiți în pădurea de la Slobozia Mândră, acolo unde există un domeniu de vânătoare controlat de familia și apropiații liderului PSD. Domeniul s-a plimbat de la Teldrum la Valentin Dragnea și înapoi, potrivit unei investigații Rise Project.

”Raportarea s-a făcut târziu, s-au temut de ceea ce se va întâmpla când se va afla că au fost găsiți porcii exact pe domeniul lui Dragnea”, explică un angajat de la ANSVSA.

Citește și Azi sunt intervievați candidații pentru Secția de investigare a magistraților! Comisia de concurs e dominată de gruparea pro PSD din CSM

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele