Tomac: Dăncilă se adresează unei săli goale în Parlamentul European

0

Eugen Tomac, afirmă că Viorica Dăncilă prezintă bilanţul preşedinţiei române a Consiliului UE în Parlamentul European adresându-se unei săli goale.

”În faţa unei săli goale, Dăncilă se adresează acum Parlamentului European, abordând bilanţul Preşedinţiei României a Consiliului Uniunii Europene. Fără indoială, la nivel tehnic, incă avem diplomaţi capabili să tină steagul sus şi să încheie o parte din sarcini în mod onorabil. În schimb, Guvernul, reprezentând decidentul politic în această chestiune, nu a fost în stare să vina cu niciun proiect nou de interes pentru România”, scrie Tomac pe Facebook. ”Nu mai vorbesc de subiecte mai complexe, precum situaţia privind piaţa forţei de muncă din UE, unde avem peste 3,5 milioane de români. Acest dosar nu a figurat nicio zi pe agenda celor şase luni de Preşedinţie. Doamna premier, aici de faţă, nu a spus nimic nici despre statul de drept sau valorile care stau la baza UE şi pe care guvernul PSD le tratează cu profund dispreţ”,susţine liderul PMP.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, marţi, în Parlamentul European, bilanţul Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene şi a vorbit despre cele 90 de dosare finalizare, despre 2.500 de evenimente şi reuniuni organizate şi despre adoptarea a 84 de concluzii.

Citește și: Comisia Europeană, în vremea Ursulei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele