Toni Greblă : ”Am ajutat Partida Romilor de peste 20 de ani”

0

Fostul secretar general al guvernului Dăncilă, Toni Greblă, s-a întâlnit cu liderii romilor din zona Olteniei la un restaurant dintr-o localitate din Gorj. Deși întâlnirea a avut loc cu numai o săptămână înaintea turului II al allegerilor prezidențiale, Greblă a declarat, pentru G4Media, că reuniunea nu a avut ca scop sprijinul comunității romilor pentru candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

 

La întâlnirea cu Toni  Greblă au participat peste 70 de lideri ai comunității rome din zona Olteniei, aceștia reunindu-se la un restaurant din zona de munte a județului Gorj, la Runcu.

Toni Greblă susține că prezența sa a fost legată de colaborarea veche cu Partida Romilor, nu din considerente electorale.

”Ei aveau o reuniune-bilanț în Gorj. Instituțional, am ajutat de peste 20 de ani Partida Romilor. Pentru acest motiv am fost prezent. Altfel, eu o susțin pe Viorica Dăncilă”, a declarat Greblă.

Fostul judecător CCR și secretar general al guvernului Dăncilă este o personalitate influentă în județul Gorj, unde a fost de două ori prefect (1990-1993 și 2000-2003) și în care a fost ales senator în 2008 și 2012.

Citește și: Shhaideh voia pe Toni Greblă și Eugen Nicolicea martori în dosarul Belina

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele