logo informateca logo informateca
  • Știri
    • Interne
    • Externe
    • Sănătate
    • Showbiz
    • Turism și relaxare
  • Politică
  • Economie
    • Auto
    • Financiar
    • IT&C
  • Educaţie
    • Actualitate
    • Preşcolar
    • Şcoala
    • Studii în străinătate
    • Universitar
  • Sport
  • Casă şi grădină
    • Amenajări
    • Grădină
    • Info util
    • Noutăţi CasoTeca
  • Agricultură
    • La zi
    • Produse
    • Utilaje
  • Opinii
  • Publicitate
InformatecaInformateca
Cauta...
  • Știri
    • Interne
    • Externe
    • Sănătate
    • Showbiz
    • Turism și relaxare
  • Politică
  • Economie
    • Auto
    • Financiar
    • IT&C
  • Educaţie
    • Actualitate
    • Preşcolar
    • Şcoala
    • Studii în străinătate
    • Universitar
  • Sport
  • Casă şi grădină
    • Amenajări
    • Grădină
    • Info util
    • Noutăţi CasoTeca
  • Agricultură
    • La zi
    • Produse
    • Utilaje
  • Opinii
  • Publicitate
Follow US
© 2024 Informateca.ro
Economie

Top prăjituri: aprox 150.000 de români au mâncat eclere Cofetăriile Delice în 2017

Valentina Constantin
Valentina Constantin
12 iunie 2018
Share
Cofetariile Delice
SHARE

Peste 140.000 de Eclere, 100.000 de Amandine și 90.000 de Savarine i-au îndulcit pe românii care au trecut prin Prahova sau au comandat prăjituri de la Cofetăriile Delice în 2017. Pentru că sunt tradiționaliști când vine vorba de prăjituri, Savarina, Ora 12 sau Amandina încă le fac cu ochiul românilor, chiar dacă stiu bine ce înseamnă un Mousse sau o prajitură Mon Amis cu ciocolată belgiană.

Gusturile nu se discută, mai ales când vine vorba despre prăjituri. Cum orice masa adevarată se încheie întotdeauna cu un desert, românii încă sunt fanii prăjiturilor tradiționale.

„Deși în București vindem prăjituri create în ultimii ani, sunt o serie de bucureșteni care se opresc pentru prăjiturile noastre tradiționale în Ploiești sau Câmpina. Aceștia vor să manânce o Amandină sau o Indiană, așa cum o făceau în copilărie,” susține Carmela Dragomir, cofondator al Cofetăriilor Delice.

Din cifrele realizate de Cofetăriile Delice, în anul 2017, rezultă că românii preferă încă deserturile tradiționale.

- Publicitate -

Cu cremă naturală de vanilie și glazură de ciocolată belgiană, eclerul este un desert  potrivit pentru orice sărbatoare sau pentru un ”dulce” la mijlocul zilei. Această particularitate îl poziționează pe locul unu în preferințele românilor.

În 2017, Cofetăriile Delice au vândut peste 140.000 eclere în cofetăriile proprii,  în localurile afiliate sau direct către clienţii care au comandat online și telefonic.

Locul doi în topul nostru este ocupat de clasica Amandină, un gust al copilăriei pentru mulți dintre noi. Deși este o prăjitură tradițională, blatul și glazura cu cacao belgiană De Zaan îi oferă un aer modern, iar o vizită împreună cu copii la Cofetăriile Delice este o idee bună pentru a trăi și a împărtăși experiețele copilăriei tale și celor mici. Cererea pe piață în 2017 a fost de peste 100.000 amandine.

- Publicitate -

Pe locul trei, în preferințele autohtone rămâne tradiționala savarină. Românii sunt tot mai preocupați de originea și natura ingredientelor folosite la rețete.

Citește și Plăceri și Păreri cu Cofetăriile Delice

Savarina de la Cofetăriile Delice conține blat cu ou, drojdie și friscă naturală, deci cu un gust intens de lapte. Cofetăriile Delice folosesc doar ingrediente naturale, potrivite pentru cei interesați să manânce sănătos. 90.000 de români au mâncat acest desert de la Cofetăriile Delice în 2017.

Inclusiv deserturile Ora 12 și Indiana au fost pe „buzele” românilor. Cele două deserturi reimaginate de către Carmela Dragomir, singurul cofetar român medaliat cu aur la Olimpiadele Mondiale de cofetărie din Elveția, se află pe lista preferinţelor și sunt accesibile ca preț pentru orice pofticios.

„În cofetăriile noastre, prăjiturile tradiționale rămân cele mai vândute. În Câmpina și în Ploiești, dar și în toată țara prin comenzi, prăjiturile tradiționale au depășit 60 de procente din vânzările Cofetăriilor Delice.

Deși folosim ingrediente naturale, unt și ciocolată belgiană, deserturile sunt accesibile ca preț oricărui iubitor de dulce. Acesta este un obiectiv în business-ul nostru”, spune Laurențiu Dascălu, director general Cofetăriile Delice.

 

Contemporan și haute couture

Mousseurile speciale cu ciocolată belgiană au fost vândute la peste 120.000 de români în 2017, prăjiura Trilogie, la peste 110.000 de bucăți.

Desertul Belcolade a fost comandat de aproape 80.000 de români și este în continuare la mare căutare în rândul consumatorilor de deserturi rafinate,  fiind comandat în întreaga țara.

Cofetăriile Delice au încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproximativ 22 milioane de lei. Pentru cele 7 localuri și laboratorul Cofetăriile Delice, lucrează aproximativ 170 de angajați, o bună parte din cofetari fiind instruiți la locul de muncă de Carmela Dragomir, singurul cofetar român medaliat cu aur la Olimpiada de Cofetărie din Franța și Elveția (tripul medaliată cu aur).

Cofetăriile Delice se află în Câmpina, Bușteni și Ploiești, comenzile primite de laboratorul din Câmpina sunt distribuite oriunde în țară cu mașinile proprii.

Etichete:amandinadeliceeclersavarina
Distribuie articol:
Facebook Whatsapp Whatsapp Email Copiaza linkul Print
Ad imageAd image
Publicitate
Ad imageAd image
- Publicitate -
Ad imageAd image
- Publicitate -
Ad imageAd image

Parteneri

  • CasoTeca
  • AgroTeca
  • Pedagoteca
  • Prescu.ro

Articole similare

Economie

4.280.000 de ouă au fost sechestrate într-o fermă din Teleorman

Peste 100.000 de ouă provenite de la o fermă din Teleorman în care s-a constatat o contaminare cu Fipronil au…

2 Minute
Auto

România, locul 1 la decese cauzate de accidente rutiere

Numărul persoanelor din Uniunea Europeană decedate în accidente rutiere a scăzut cu 217% în 2020, comparativ cu 2019, cea mai…

2 Minute
Auto

Stellantis testează în trafic tehnologia auto IBIS, care integrează invertorul și încărcătorul direct în bateria mașinii electrice (EV)

Stellantis, în parteneriat cu Saft, filială a TotalEnergies, a început testele rutiere ale unui prototip Peugeot E-3008 echipat cu tehnologia…

2 Minute
bnr
Economie

BNR a păstrat dobânda de politică monetară la 2,50%

BNR a păstrat dobânda de politică monetară la 2,50%, pentru a 9-a oară consecutiv. Totodată, BNR a decis menţinerea la…

1 Minute
logo informateca logo informateca
  • Despre InformaTeca
  • Publicitate
  • Contact
  • Termeni şi condiţii
Info Utile
  • Despre InformaTeca
  • Publicitate
  • Contact
  • Termeni şi condiţii

Publicațiile


 

CasoTeca: CasoTeca | Noutati casa si gradina | Amenajari interioare si exterioare | Amenajari gradini | Informatii Utile Casa

PedagoTeca: Stiri educatie | Prescolari | Scolari | Universitar | Studii strainatate | Actualitate | Opinii

AgroTeca: AgroTeca | Noutati agricultura | Produse agricole | Utilaje agricole

InformaTeca: InformaTeca | Noutati online | Casa si Gradina | Educatie | Agricultura | Economie | Sport | Politica

Alte site-uri: PRescu.ro | MoneyBuzz.ro | CurierulNațional.ro | Goool.ro | SlatinaBuzz.ro

 

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?