Tot ce trebuie să știi despre compania Viessmann înainte de a încheia un contract de colaborare

Un partener al cărui profesionalism este recunoscut oficial

0
VIESSMANN

Compania Viessmann este cunoscută în întreaga lume ca un producător profesional de sisteme de încălzire, sisteme de răcire și sisteme industriale cu diferite aplicații. Nenumărați consumatori din diferite colțuri ale globului, când au nevoie de o centrală termică fiabilă, un panou solar eficient sau o cameră frigorifică ușor de controlat și economică, aleg produsele Viessmann pentru calitatea și fiabilitatea lor.

 

Dar pe lângă un producător excepțional, Viessmann este și un partener de afaceri de încredere, pe care, după ce îl cunoști, ajungi să îl respecți și să-l apreciezi și mai mult. De aceea, dacă ești în căutarea unui partener de afaceri de încredere în acest domeniu de activitate, iată de ce ar trebui să colaborezi cu Viessmann:

5 Motive pentru care ar trebui să alegi compania Viessmann ca partener de afaceri

#1 O companie cu o poveste fascinantă

Poate că povestea unei companii nu contează prea mult atunci când decizi dacă s-o alegi sau nu în calitate de partener de afaceri, întrucât există și o mulțime de companii noi, fără istorie pe piață, dar care se comportă exemplar cu partenerii lor de afaceri. Dar povestea companiei Viessmann este una demnă de menționat deoarece a început acum mai bine de aproape 100 de ani și continuă pe aceeași notă pozitivă pe care a început și în ziua de azi. Compania Viessmann a fost înființată de către Johann Viessmann, un producător de cazane care a vrut să-și transforme în afacere pasiunea de o viață. Conducerea companiei a fost apoi preluată de fiul lui Johann, care la rândul său a predat-o fiului său, care, acum, își pregătește propriul fiu să preia frâiele afacerii.

#2 O companie cu trecut și viitor

Dacă ne-am lămurit cu istoria companiei Viessmann, merită să vorbim mai departe și despre viitorul ei care este ușor de intuit dacă ne gândim la seriozitatea de care Maximilian Viessmann, viitorul moștenitor al imperiului Viessmann, dă dovadă încă de pe-acum. Când a fost întrebat încă din adolescență de către tatăl său, Martin Viessmann, principalul director al companiei Viessmann, dacă dorește la un moment dat să conducă afacerea familiei, Maximilian Viessmann a spus că da și a început să studieze pentru a fi pregătit cum se cuvine la momentul potrivit. Astfel, Maximilian Viessmann a studiat inginerie industrială, dar și investiții și și-a creat o reputație bună în calitate de business angel și investitor în companii start-up.

#3 Un partener al cărui profesionalism este recunoscut oficial

În Germania, odată la doi ani, pe baza rezultatelor obținute la sondajul ISH, companiile primesc diferite premii și certificate, fiind clasate în funcție de industriile în care activează. În domeniul său de activitate, Viessmann a obținut de nenumărate ori locul #1 în calitate de Partener comercial, iar motivele pentru care de atâtea ori a reușit asemenea performanțe pot fi ușor deduse din lista cu gama de servicii puse la dispoziția colaboratorilor, pe website-ul oficial Viessmann.

#4 Cu Viessmann mergi la sigur când vine vorba de încălzire

Fie că este vorba despre cazane, centrale termice, panouri solare sau fotovoltaice, Viessmann este o alegere înțeleaptă deoarece companiile germane au tradiție în fabricarea sistemelor de încălzire și realizează produse clasice de excepție, dar sunt la curent și cu cele mai noi descoperiri din domeniu. Chiar și la momentul actual, așa cum se întâmpla acum 100 de ani când Johann Viessmann a pus bazele companiei sale, cazanele termice erau folosite ca metode de încălzire în majoritatea locuințelor din Germania. Dar și panourile solare au câștigat cu timpul popularitate, iar Viessmann s-a orientat rapid și și-a extins portofoliul începând să fabrice și astfel de produse.

#5 Mai simplu de atât nici că se poate

În epoca digitalizării, un partener de afaceri care îți oferă soluții remote pentru controlul produselor sale, este un partener în care merită pe deplin să ai încredere. Iar Viessmann este exact un astfel de partener dacă ne gândim la bogata gamă de aplicații special create pentru a facilita instalarea, întreținerea și controlul sistemelor pe care le produce ca Vitoguide, Vitoinfo App, Vitocontrol, ViCare și multe altele.

Vezi și SHARP KC-G50EUH, pentru grădinițe, săli de clasă, birouri de până la 38mp

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele