Traian Băsescu scos din sărite de „Țeparul de Teleorman” care și-a delegat atribuțiile „lacheului Iordache”

0

Fostul președinte al României, nemulțumit de convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru astăzi la ora 15:00 de către Liviu Dragnea, care începând de astăzi a intrat în concediu, critică aspru „lașitatea” liderului PSD pe pagina sa de Facebook.

Țeparul de Teleorman

„Țeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15 (08.08.2017). Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompetentul Vâlcov i l-a servit, iar „păcăliciul” de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program.

Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut. Şi, pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache.
În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!” a scris Traian Băsescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele