”Traseistul” Zamfir susține că moțiunea va trece

0

Senatorul PSD Daniel Zamfir (fost PNL, fost ALDE) spune că “nu va nicio problemă” să se obţină votul care lipseşte pentru a trece moţunea de cenzură.

 

“Chiar dacă celelalte partide, cum ar fi ALDE, PMP, s-au exprimat, preşedinţii lor, împotriva moţiunii de cenzură, vă rog să observaţi poziţiile publice pe care le au mulţi dintre parlamentarii ALDE, spre exemplu, care sunt total nemulţumiţi de felul în care domnul Ludovic Orban conduce astăzi Guvernul României şi nu am nici un fel de îndoială că vor fi parlamentari de la ALDE, care vor vota moţiunea de cenzură”, afirmă el.

Daniel Zamfir crede că şansele moţiunii de cenzură sunt “foarte mari”.”Mai trebuie un vot ca moţiunea să fie adoptată. Cred că nu va fi nici o problemă ca un vot, poate chiar mai multe să vină în favoarea moţiunii (…). Chiar dacă celelalte partide, cum ar fi ALDE, PMP, s-au exprimat, preşedinţii lor, împotriva moţiunii de cenzură, vă rog să observaţi poziţiile publice pe care le au mulţi dintre parlamentarii ALDE, spre exemplu, care sunt total nemulţumiţi de felul în care domnul Ludovic Orban conduce astăzi Guvernul României şi nu am nici un fel de îndoială că vor fi parlamentari de la ALDE, care vor vota moţiunea de cenzură”, a afirmat el, la RFI.El a spus că “vom vedea” ce se va întâmpla, dacă moţiunea de cenzură va trece.

Citește și: Marlo Bela, semnal de alarmă împotriva discursului urii promovat de Viktor Orban și UDMR-Hunor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele