Trenta Pizza și Colin’s, noii retaileri în cadrul Veranda Mall

1
- Reclama -

Veranda Mall anunță intrarea Trenta Pizza și Colin’s în portofoliul său de clienți. Trenta Pizza, o companie 100% românească care oferă serviciul de livrare pizza în București, va diversifica oferta din zona de food a mall-ului, iar Colin’s va completa oferta de produse fashion.

Locația Trenta Pizza din Veranda Mall este prima deschisă într-un centru comercial și a 11-a unitate deschisă în București. Restaurantul are o suprafață de 86mp și a presupus o investiție de 135.000 euro. Odată cu deschiderea locației din Veranda Mall au fost introduse în meniu noi categorii de produse, disponibile doar pentru comenzile realizate pe loc: pizza la tava, supe, sandvișuri panino și burger. Până acum Trenta Pizza a oferit serviciul de livrare la domiciliu dar si posibilitatea de a comanda și prelua comanda pentru acasă din restaurant.

„Trenta Pizza a ales să fie alături de consumatorii tăi și a ales Veranda Mall ca destinația ideală pentru a deschide primul său restaurant dintr-un mall. Compania își propune să își mențină poziția de lider în București pe segmentul de livrări pizza la domiciliu și să dezvolte rețeaua de restaurante care să ofere serviciul de livrare, pizza la pachet (take away), posibilitatea clienților de a consuma pizza în locații (dine-in) dar si prezența pentru prima dată în food-court-ul unui mall,” a declarat Andrei Bartesch, Marketing Director Trenta Pizza

Aflată în continuă extindere, franciza Colin’s deschide cel de-al 21-lea magazin în cadrul Veranda Mall, pe o suprafață de 355mp cu o investiție totală de aproximativ 200.000 euro. Aici vor fi comercializate produse casual din denim, pentru consumatori de toate vârstele, la prețuri accesibile.

„Continuăm să încheiem parteneriate cu locații importante din București și din țară iar deschiderea noului nostru magazin confirmă că am găsit în cadrul Veranda Mall, cea mai bună oportunitate și cel mai de încredere partener,” a declarat Silvia Simion, Area Manager Colin’s”

- Reclama -

„Veranda Mall are un nivel ridicat de conversie al vizitatorilor în consumatori, deoarece suntem un mall de proximitate. Prin aceste deschideri, Veranda Mall diversifică opțiunile de petrecere a timpului liber și de shopping pentru clienții săi, lucru care se va reflecta și în creșterea traficului”, a completat Maria Crăciun, Centre Manager Veranda Mall.

La Veranda Mall continuă lucrările de reconfigurare și de extindere, pentru a găzdui un cinematograf, inițiativă născută din dorința de a oferi comunității Veranda cele mai potrivite și mai autentice experiențe.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat in  2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele